Narin’in amcası Salim Güran, o soruya yanıt veremedi

Tüm Türkiye 8 yaşında cansız bedeni bulunan Narin’e ağlıyor. Dün defnedilen Narin’in olayına ilişkin yayın yasağı kaldırılmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklu olan amca Salim Güran2ın o soruya yanıt veremediği öğrenildi.

Narin’in amcası Salim Güran, o soruya yanıt veremedi

Aktarılan habere göre Salim Güran, kendisine yöneltilen, “Narin’in amcalarının tamamında araç mevcut olup sadece sizin aracınızda DNA çıkmasını izah ediniz?” sorusuna yanıt veremediği ifade edildi.

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra bir çuval içinde cansız bedeni bulunan Narin’e ilişkin yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşanıyor.

Narin’in amcasına soruşturma kapsamında yönetilen “Narin Güran’ın babası olma olasılığınız var mı?” sorusuna “Yoktur. Yok öyle bir şey” yanıtını verdiği ifade edildi. Direkt olarak sorulan “Narin Güran’ı siz mi öldürdünüz?” sorusuna ise “Yok öyle bir şey. Ben öldürmedim” yanıtını verdiği öğrenildi.

GİZLİ TANIKTAN İTİRAF

Sondakika.com’un aktardığı habere göre gizli tanık olan şahsın amca Salim Güran ile ilgili peş peşe itiraflarda bulunduğu belirtildi. Şansın sorgusunda, “Muhtar (Narin'in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dediği öğrenildi. Sanık olan kişinin Salim Güran’ın kendisine 200 bin TL teklif ettiği belirtildi. Cesedi ortadan kaldırdığını ve daha sonra gidip namaz kıldığını söyleyen şahıs, Salim Güran’ın göstermeli olarak arama çalışmalarında yer aldığını da itiraf etti.

8 yaşındaki Narin Güran kaybolduğunun 19. Gününde Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni çuvalın içinde bulunmuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER