Narin'den acı haberi İçişleri Bakanı duyurdu!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gündür kayıp olarak aranan Narin’den acı haber geldi. Açıklamayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptı.

Narin'den acı haberi İçişleri Bakanı duyurdu!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gündür kayıp olan Narin’den gelen acı haber İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından duyuruldu. Narin’in cansız bedenini ulaşılırken konuya dair soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 19 gündür Narin’in kaybolduğu köyde araştırmalarını sürdüren emniyet birimleri küçük çocuğun cansız bedenine günler sonra ulaşıldı.

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya meydana gelen üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu” sözleri ile duyurdu.

Narin'den acı haberi İçişleri Bakanı duyurdu!

KÖYE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAKLANMIŞTI

Öte yandan Narin’in cansız bedeninin bir derede bulunduğu bilgisine de ulaşıldı. Narin’e ne olduğu konusunda araştırmalar 19 gündür devam ediyordu. Jandarma sonuca ulaşabilmek ve olası suçluların kaçmalarını önleyebilmek adına Narin’in yaşadığı köye giriş ve çıkışı yasaklamıştı. Alan daraltılınca talihsiz küçük kızın cansız bedenine ulaşmak daha kolay oldu.

İNCELEME YAPILIYOR

Narin’in hayatını kaybettiğinin net bir şekilde tespit edilmesi üzerine çok sayıda savcı ve jandarma cesedin bulunduğu alanda inceleme yapmaya başladılar. Korkunç cinayetin kim tarafından işlendiğinin kesin olarak tespiti bu araştırmalar neticesinde daha net bir şekilde yapılabilecek. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu elim olay karşısında insanlar bu cinayeti işleyen kişi veya kişilerin en ağır şekilde hukuk önünde cezalandırılmalarını istiyorlar.

Öte yandan Narin’in cansız bedeni bulunmadan önce küçük kızın amcası mahkemeye çıkarılmış ve tutuklanmıştı. Cinayetin neden işlendiğinin kısa bir süre içerisinde tespit edilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER