Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişi tutuklandı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişinin tutuklandığı ifade edildi.

Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişi tutuklandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan 19 gün sonra acı haber geldi. Narin Güran'ın cansız bedeni köyün yakınındaki Eğertutmaz Deresinde çuval içinde bulundu.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni ayrıntılar gündeme gelirken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturmanın seyri, itirafçı olan N. B.’nin aracının küçük kızın kaybolmasından 25 dakika sonra dere yatağına yakın bir noktada kameralar tarafından görüntülenmesiyle değişti.

NARİN GÜRAN'IN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN YÜRÜTÜLEN SORUŞTURMA KAPSAMINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Ekipler, N. B.’yi çapraz sorguya alırken N. B., çapraz sorguda suçunu itiraf etti. Gözaltında bulunan 24 şüphelinin gözaltı süresi 24 saat uzatılırken amca Güran'ın sildiği belirlenen WhatsApp mesajları için Meta ile iletişime geçildiği ancak şu ana kadar olumlu yanıt alınamadığı öğrenildi. İtirafçı olan şüpheliye dair kamera kayıtları izledi. Şüphelinin aracının, Narin’in kaybolmasından 25 dakika sonra Narin’in cesedinin bırakıldığı dere yatağına yakın bir noktada yaklaşık 50 dakika kaldığı görüldü. Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Gözaltındaki isimlerin sorguları sürerken, savcılık 23 şüpheli hakkında ek gözaltı süresi kararı aldı. 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili itirafçı şüpheli N. B. sevk edildiği 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

SONRAKİ HABER