Narin Güran cinayetinde tutuklu amca Salim Güran için yeni karar

Narin Güran soruşturması tüm hızıyla devam ediyor. Aktarılan son habere göre Narin Güran cinayetinden tutuklu olan amca Salim Güran için yeni karar alındığı öğrenildi.

Narin Güran cinayetinde tutuklu amca Salim Güran için yeni karar

21 Ağustos’ta kaybolan ve kaybolmasının üzerinden 19 gün geçtikten sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti için soruşturma hala devam ediyor. Cezaevinde olan ve ilk tutuklanan isimlerden olan Salim Güran’nın yüksek güvenlikli izole hücreye alındığı öğrenildi.

TUTUKLULUK HALİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Konuya ilişkin TV100’ün aktardığı haberin detaylarına göre son gelişmeler şu şekilde:

Tutuklu amca Salim Güran T tipi cezaevinde tekli hücrede kalıyordu. Dün geceden itibaren aynı kampüs içinde yüksek güvenlikli izole hücreye alındı. Alındığı hücrede televizyon bulunmuyor. Soruşturma tamamlanana kadar Güran’ın tutukluluk halinin bu şekilde devam edeceği belirtildi. Akrabalarla görüşmek yasak.

Öte yandan tutuklu olan anne Yüksek Güran ile abi Ener Güran ve diğer şahıslar da tek tek hücrelerde kalıyor ve birbirleri ile görüşmeleri yasak.

12 KİŞİ TUTUKLU

21 Ağustos tarihinde kaybolan ve 19 gün sonra bir çuval içinde cansız bedeninin bulunduğu 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında 12 kişi tutuklu bulunuyor. Anne ve abisinin de tutuklu olduğu soruşturma kapsamında akrabaların birbiri ile görüşmesinin yasak olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER