Narin Güran cinayetinde son dakika: Ahır ve evde yapılan ek aramanın nedeni ortaya çıktı!

8 yaşında cinayete kurban giden Narin Güran tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Narin Güran cinayetinde son durum ve cinayet nedeni ile zanlılar kamuoyunda yakın takip altına alınırken son dakika gelişmesi yaşandı.

Narin Güran cinayetinde son dakika: Ahır ve evde yapılan ek aramanın nedeni ortaya çıktı!

Diyarbakır'da gittiği Kur'an Kursundan çıktıktan sonra kayıplara karışan Narin Güran tüm Türkiye'nin ilgisini çekmişti. Diyarbakır Tavşantepe Köyü'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran kayıp olarak aranmış, 19 gün sonunda ise köyde bulunan Eğer Tutmaz deresi içerisinde cansız bedeni bir çuvalın içerisinde bulunmuştu. Küçük kız tüm Türkiye'nin üzüntüye boğulmasına neden olurken olay nedeniyle aralarında annesi, abisi ve amcasının da yer aldığı aile yakınlarının göz altına alınması şok etkisi yaratmıştı.

NARİN GÜRAN CİNAYETİ SON DAKİKA: EVDE VE AHIRDA YAPILAN İKİNCİ ARAMADA YENİ KANIT BULUNDU!

Narin'in cansız bedeni Eğer Tutmaz Deresi içerisinde bir çuval içerisinde bulunurken Nevzat Bahtiyar cesedin bulunmasının ardından itirafçı olmuştu. Bahtiyar Narin Güran'ın amcasını suçlamış, Amca Salim Güran'ın cesedi kendisine vererek yok etmesini istediğini iddia etmişti.

Nevzat Bahtiyar süreçte itirafçı olarak ifadesini değiştirse de tüm senaryolarda amcayı suçlamaya devam etmişti. Bahtiyar'ın verdiği son ifadesinin ardından Jandarma ekipleri tarafından bir kere daha Narin Güran'ın cinayetini aydınlatmak için ev ve ahırın etrafında aramalarda bulundu. Yapılan aramalarda 2 izmaritin bulunduğu ve bu izmaritlerin araştırılması için incelemeye gönderildiği belirtildi.

Ahırda 2 izmarit bulan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, DNA incelemesi için delilleri Van Jandarma Kriminal Laboratuvarı'na gönderdi. Jandarma komandolar, itirafçı Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tuttuğu öğrenildi.

Yapılan incelemelerde hem izmaritlerde yeni DNA araması yapılacağı hem de bu izmaritlerin kaç günlük olduklarının tespit edilmesine yönelik incelemeye tabi tutulacağı belirtildi. Nevzat Bahtiyar tarafından yapılan yeni itiraf sonrasında savcılık tarafından köyde yeni gözaltılar olabileceği söylenirken cinayetin nedeni ve kim tarafından işlendiği konusunda yeni açıklamalar kamuoyu tarafından da yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER