Narin Güran cinayetinde son dakika: Adalet Bakanı Tunç canlı yayında açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti hakkında son dakika açıklaması yaptı. Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Bakan Tunç, soruşturma hakkında bilgi verdi.

Narin Güran cinayetinde son dakika: Adalet Bakanı Tunç canlı yayında açıkladı!

Tüm Türkiye'nin yüreğine ateşler düşüren Narin Güran cinayeti kamuoyu tarafından yakından takip edilirken konu hakkında son dakika açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapıldı. Bakan Tunç yapmış olduğu açıklamasında soruşturma hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Vatandaşlar katil ya da katillerin ceza alması için yoğun baskı oluştururken Bakan Tunç soruşturmanın sonuna geldiklerini ifade etti.

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE SON DURUM NE, NARİN'İN KATİLİ KİM?

Adalet Bakanı Tunç yapmış olduğu açıklamasında "İfadeler alınıyor, otopsi raporları tekrar inceleniyor. Bu kapsamda DNA tespitleri ve kriminal inceleme sonuçları var araçlardan eşyalardan elde edilen bulgular var. Sonradan tespit edilen kamera görüntüleri var. Bu görüntüleri ses ve görüntü bakımından TÜBİTAK'ta inceleniyor. Adli tıp ve ifade tutanakları ile etkin bir soruşturma yapılıyor. Katillerin bulunmasıyla ilgili başsavcılığımız yoğun bir çalışma sergiliyor. Tabii soruşturma gizli. Narin'in katillerine mutlaka ulaşılacak. Elde edilen bulgular ve ifadeler tüm bunlar bir süreç gerektiriyor." açıklamasında bulundu.

Bakan Tunç yapmış olduğu açıklamasında süreç tamamlandığı anda iddianame hazırlığı sona erdiğinde kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade etti. Sürecin daha fazla uzamasını beklemediklerini belirten Bakan Tunç, soruşturmada sona geldiklerini belirterek yakında kamuoyunu konu hakkına bilgilendireceklerini söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER