Narin Güran cinayetinde 2 akraba daha gözaltına alındı

Narin Güran cinayetinde sahte ihbarlarla soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle akraba daha tutuklandı. Olaya ilişkin detaylar sorgulanırken tutuklama gerekçesi de açıklandı.

Narin Güran cinayetinde 2 akraba daha gözaltına alındı

21 Ağustos tarihinde öğleden sonra Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan ve köyün hemen dışındaki Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu tutuklu sayısı 11'e yükseldi. Son olarak 2 akrabanın daha gözaltına alındığı ifade edildi.

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE 2 AKRABA DAHA GÖZALTINA ALINDI: İŞTE GEREKÇESİ

Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor. Bu çerçevede son olarak tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra savcılığın talebi üzerine yeniden gözaltına alınan R. A. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

Narin Güran cinayetinde 2 akraba daha gözaltına alındı

Diyarbakır Sulh Ceza Hakimliği, kentte kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının "asılsız ihbarlarla ve yanlış ifadelerle sekteye uğratılmaya çalışıldığını" tutuklama gerekçesi olarak kayda geçirirken 2 akraba daha bu çerçevede tutuklanmış oldu. Şüphelilerin cinayette sahte ihbarlarla soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER