Narin Güran cinayeti son dakika: HTS ve baz kayıtları olayı çözdü Narin'i kim öldürdü?

Diyarbakır'da önce kayıp olarak aranan sonrasında ise cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Narin Güran olayında son dakika gelişmesi yaşandı. HTS ve baz kayıtları sonucunda evde olan 4 kişi belirlendi. Narin'i kim öldürdü, katil kim?

Narin Güran cinayeti son dakika: HTS ve baz kayıtları olayı çözdü Narin'i kim öldürdü?

Türkiye'nin tek yürek olarak günlerce dua ederek aradığı minik Narin'in ne yazık ki bir cinayete kurban gittiği anlaşılmıştı. Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde önce ailesi tarafından hakkında kayıp ihbarı yapılan 19 gün boyunca her yerde aranan minik Narin, 19'uncu gün sonunda ne yazık ki evlerinin yakınındaki Eğertutmaz Deresi'nde bir çuvalın içerisinde cansız olarak bulunmuştu. Minik Narin'i kim ya da kimlerin öldürdüğü hakkında yürütülen soruşturmada önemli bir son dakika yaşandı.

NARİN GÜRAN CİNAYETİ SON DAKİKA: NARİN'İ KİM ÖLDÜRDÜ İŞTE O 4 KİŞİ!

Narin Güran cinayeti hakkında yürütülen soruşturma devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç iddianamede hazırlanmaya başlandı dedi. Baz ve HTS kayıtları birçok noktaya ışık tuttu dedi. Bakan Tunç. Katillerin kim olduğu iddianame ortaya çıktıktan sonra tahmin edilecek dedi. Kararı yargı verecek.

Konu hakkında açıklama yapan CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova, "Benim edindiğim bilgilere göre HTS kayıtları olayı büyük oranda çözdü. Bu kayıtlar gösterdi ki Narin evinde öldürüldü. O sırada evde amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar’ın olduğu HTS kayıtlarında tespit edildi. Bu dört kişi iddianamede iş birliği içinde cinayeti işlemekle suçlanacak. İş birliği tezi ortaya konulacak. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebini bekliyoruz." diyerek son haberleri paylaştı.

Minik Narin'in kaybolmasının ardından tüm aile üyeleri şüpheli konuma düşmüş şüpheler özellikle amca Salim Güran üzerinde toplanmıştı. Salim Güran'ın ardından annesi ve abisi de şüpheli olarak tutuklanırken soruşturma kapsamında çok sayıda aile üyesi gözaltına alınmıştı.

SONRAKİ HABER