Narin Güran cinayeti: Adli tıp raporunda kahreden detay!

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki küçük Narin'in bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkartılmıştı. Küçük kızın cansız bedeninin bulunmasının ardından gözler cinayetin nedeni ve katil zanlılarına çevrilmişti. İlk açıklama geldi.

Narin Güran cinayeti: Adli tıp raporunda kahreden detay!

Narin Güran cinayeti ne yazık ki halen çözülemezken, gözaltında olan cinayet zanlılarından da henüz itiraf gelmedi. Aile üyelerinin birbirlerini korudukları belirtilirken küçük kızın neden ve nasıl öldüğü konusunda belirsizliğini koruyor.

8 yaşındaki küçücük bir kızın neden öldürüldüğü tüm Türkiye tarafından yakından takip edilirken bugün alınan örnekler üzerinden yapılan Histopatoloji raporu açıklandı. Açıklanan rapora göre küçük kızın boğularak öldürüldüğü kesinleşti.

NARİN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ, NASIL ÖLDÜ, KİM ÖLDÜRDÜ?

Tüm Türkiye aslında yukarıda yer alan bu 3 sorunun yanıtını arıyor. Öncelikle küçük Narin'in görmüş olduğu bir uygunsuz davranış ya da yasak ilişkiyi söyleyebileceği endişesi ile öldürüldüğü ihtimali üzerinde durulurken katil zanlısı olarak ise amcası ve abisinin ismi öne çıkmıştı. Yukarıda yer alan 3 sorudan biri ise bugün çıkan Histopatoloji raporu ile kesinleşmiş oldu. Küçük kızın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Narin Güran cinayeti: Adli tıp raporunda kahreden detay!

Yayımlanan rapora göre Narin’in boyun bölgesinde meydana gelen kanamaların detayları ortaya çıktı. 4 sonuçtan üçü boyun bölgesinde meydana gelen hasarı gösterdi. Sonuçlara göre Narin’in, boynun ön kas gruplarında ve boynun sol tarafından enseyle birleşimine kadar olan bölüm ile sol çene altındaki kemiklerde de kanama olduğu saptandı.

Yine küçük kızın göğüs bölümünde de kanama saptanırken katilin küçük kızın üzerine çıkarak boğmuş olabileceği ya da boyundaki kanamaya göre arkasından yaklaşarak kolu ile boynunı sıkarak öldürmüş olabileceği vurgulandı. Adli Tıp Kurumu'nda diğer sonuçların da titiz bir şekilde incelendiği ve tüm sonuçların çıkmasının ardından oluşturulacak genel raporun kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER