Narin cinayetinde anne ve abi dahil 8 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra günlerce bulunması merakla beklenen Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra dere kenarında bulunmuştu. 8 Yaşında küçük bir kızın katledilmesinden sonra Narin'in anne, baba ve amcalarının da aralarında bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alınmıştı.

Narin cinayetinde anne ve abi dahil 8 kişi tutuklandı

Türkiye'nin çocuk cinayetleri karnesi giderek kötüleşmeye devam ediyor. Hayatlarının ilk dönemlerinde olan çocuklar yakınları tarafından hayatan koparılıyor. Bunun son örneği ise Diyarbakır'da yaşanan Narin olayı oldu.

GENÇ YAŞINDA VAHŞİCE KATLEDİLDİ

Köyünde kaybolduktan sonra akıbeti günlerce bilinemeyen Narin için tüm Türkiye tek yürek olmuştu. Narin'in cansız bedeni ülkeyi ayağa kaldırmış, insanlar bun cinayeti yapanın kim ya da kimler olduğunun hemen bulunmasını istemişti.

Cinayetin ardından bir itirafçı Narin'in cansız bedeninin kendisine muhtar tarafından verildiğini ve 200 bin TL karşılığında dere kenarına götürüp gömdüğünü söyledi. Bu gelişmelere ek olarak bir çok aile üyesi gözaltına alınmıştı.

AKRABALARI BİRER BİRER TUTUKLANIYOR

Son yaşanan gelişmede ise gözaltına alınan 8 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi. Tutuklananların annesi, abisi, amcası, 2 kuzeni, yengesi, halasının eşi ve tutuklu amcanın işçisi olduğu öğrenildi. Kamuoyu cinayetin hangi sebeple işlendiğini halen merak ediyor. Konu ile ilgili yaşananlar yakından takip ediliyor. Devam eden sürece dair devlet makamlarından da sık sık vatandaşları bilgilendiren açıklamalar geliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER