Narin bulundu mu? Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’dan haber var mı?

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayı için araştırmalar hız kazandı. 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve uzun bir süredir bulunamayan Narin Güran bulundu mu?

Narin bulundu mu? Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’dan haber var mı?

8 yaşındaki küçük kızı arama çalışmaları ekipler tarafından yürütülmeye devam ediliyor. Küçük kızın güvenlik kamerasına son olarak yansıdığı bölgede bulunan saman yığınında yeniden bir arama başladı.

KAN SONUCU ÇIKTI

Evinin 30 metre yakınında bulunan kan lekesinin Narin’e ait olup olmayacağı araştırılırken, laboratuvardan test sonuçları geldi. Kanın küçük kıza ait olmadığı ve mahalledeki bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği öğrenildi.

12 BİN 550 ARAÇ ARANDI

Ekipler küçük Narin’i bulmak için 12 bin 550 araç aradı. 130 kişinin ifadesi alınırken, küçük Narin’den henüz bir iz çıkmadı. Ancak ekipler hız kesmeden arama çalışmalarına hız kazandırmaya devam ediyor. Son olarak küçük kızın 21 Ağustos günü 15.15’te güvenlik kamerasına görüntüleri yansımıştı. Narin’in 4 arkadaşı ile yürüdüğü ve eve gelmek için tepe yolunu kullandığı biliniyor.

SAMAN YIĞININDA ÖZEL ARAMA YAPILDI

Tüm Türkiye Narin’den gelecek güzel haberi bekliyor. Ekipler 8 yaşındaki küçük kızı bulmak için çalışıyor. Son olarak Narin’in güvenlik kamerasında görüldüğü yerde jandarma ekipleri samanlık yığınında yeni bir arama başlattı. Saman yığınındaki arama için Kahramanmaraş depreminde kullanılan yer altı görüntüleme cihazı kullanıldı. Uzun şişler ile yapılan arama sonucunda saman yığını altında Narin’den bir ize rastlanılmadı.

Öte yandan 22 Ağustos tarihinde ekipler eve yakın bir noktada terlik bulmuş, numarasının farklı olduğu anlaşılmıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER