Naci Görür açıkladı! Ekonomik olarak destek yapacağım derse ben de oyumu...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında, beklenen Marmara depremi ve yerel seçimlere yönelik yaptığı açıklamalarda bulundu, oyunu kime vereceğini söyledi.

Naci Görür açıkladı! Ekonomik olarak destek yapacağım derse ben de oyumu...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremi ve 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik çeşitli açıklamalarda bulundu.

TGRT Haber ekranlarına konuk olan Naci Görür, beklenen Marmara depremine ilişkin yaptığı açıklamada, 6 sene içinde artı-eksi olarak da 10 sene içinde deprem olmasının beklendiğini ve şu anda Marmara'da 7 ve üzerinde deprem olma olasılığının yüzde 47 olduğunu söyledi.

1 Nisan'da seçilecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanının şehri depreme hazırlaması gerektiğini belirten Görür, tehdidin Marmara'da olduğunu ve seçilecek belediye başkanının öncelikle tehdidin nereden geldiğini bilmesi gerektiğinin altını çizdi.

OYUMU KİM OLURSA…

Naci Görür, İBB Başkanlığı için ise, Marmara depremini işaret etti. Beklenen Marmara depreminin çok yakın bir tarihte gerçekleşeceğini aktaran Görür, seçilecek başkanın depreme karşı çalışmalar yapması gerektiğini belirtti.

Evlerin güçlendirilmesi ve yeniden yapılması konusunda adaylardan hangisi ekonomik olarak destek sağlayacaksa oyunu kim olursa olsun vereceğini ifade eden Görür, seçilecek başkanın mutlaka İstanbul'u beklenen Marmara depremine hazırlaması gerektiğinin önemine değindi ve bu konuda çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER