Mustafa Çelik Hoca öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı kimdir?

Milli görüşün en önemli isimleri arasında gösterilen Mustafa Çelik vefat etti. Mustafa Çelik'in ölüm nedeni, yaşı ve cenaze programı merak konusu oldu. Mustafa Çelik'in cenazesi ne zaman, nereden kaldırılacak?

Mustafa Çelik Hoca öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı kimdir?

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın en yakın arkadaşlarından biri olan ve Milli Görüşün kurucuları arasında gösterilen Mustafa Çelik Hoca vefat etti. Eyüpsultan Münzevi Camii eski İmamı Mustafa Çelik'in hayatını kaybettiği açıklandı.

MUSTAFA ÇELİK HOCA NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ, KAÇ YAŞINDAYDI?

Saadet Partisi İstanbul İl Müfettişi Mustafa Çelik hayatını kaybetti. Bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi gören Çelik'in vefat haberi üzerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yayınladığı başsağlığı mesajında, “İstanbul İl Müfettişimiz Mustafa Çelik’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.” ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA ÇELİK'İN CENAZESİ NE ZAMAN, CENAZE TÖRENİ SAAT KAÇTA, NEREDE DEFNEDİLECEK?

Mustafa Çelik'in cenazesinin bugün yani 24 Eylül Salı günü ikindi namazına müteakip defnedileceği açıklandı. Eyüpsultan Camiinden kılınacak namazın ardından Eyüpsultan mezarlığına defnedilecek Mustafa Çelik'in cenazesine geniş katılım olması bekleniyor. Özelilkle de siyasi isimlerin cenaze törenine katılacağı ifade edilirken yine aile üyeleri ve Saadet Partisi'de cenaze töreninde yer alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER