Mustafa Atalay kimdir, kaç yaşında, nereli? Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay ne iş yapıyor?

Vatandaşlar tarafından avukat Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay merak edildi. Peki, Mustafa Atalay kimdir, kaç yaşında, nereli? Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay ne iş yapıyor? Detaylar haberde.

Mustafa Atalay kimdir, kaç yaşında, nereli? Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay ne iş yapıyor?

Vatandaşlar tarafından avukat Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay merak edildi. Arama motorlarında Mustafa Atalay kimdir, kaç yaşında, nereli? Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay ne iş yapıyor? sorgulamaları yer aldı. İşte tüm detaylar...

mustafa-atalay.jpg

MUSTAFA ATALAY KİMDİR?

Mustafa Atalay gezi davasında hapis cezası alan avukat ve Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Can Atalay'ın babasıdır. Mustafa Atalay oğlu Can Atalay için adalet nöbeti tutmuştur. Mustafa Atalay son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gezi Parkı davalarında tutuklananlar için Hatay'dan başlayacak yürüyüşe katılacaklarını duyurdu. Atalay'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Gezi tutsaklarının özgürlüğü için Hatay'dan 1 Ekim Pazar günü başlayacak olan Özgürlük Yürüyüşü'ne Atalay ailesi olarak biz de katılacağız. Ülkemizin tüm demokratlarını, hukuka ve adalete saygılı bütün yurttaşlarımızı Özgürlük Yürüyüşü'ne katılmaya ve desteklemeye çağırıyoruz.

Mustafa Atalay'ın Abdurrahman Atalay adında bir erkek kardeşi vardır. Mustafa ve Abdurrahman Atalay, aile olarak demokrasi ve hukuk mücadelesinde asla yılgınlığa düşmeyeceklerini söylüyor ve oğlu Can Atalay'ın avukat olduğu davada sanık haline getirildiğini kaydediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER