Murat Kurum kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.

Murat Kurum kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Resmi Gazete'deki karara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı. Karar sonrası Murat Kurum'un hayatı merak edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararına göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.

Murat Kurum kimdir, kaç yaşında, evli mi?

MURAT KURUM KİMDİR?

1976 yılında doğan Murat Kurum, Ankara’nın Çankaya ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini Ankara Seyranbağları İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Mimar Kemal Lisesi’nde tamamlayan Kurum, Ankara Mimar Kemal Lisesinin ardından Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu ve Yüksek Lisansını, Kentsel Dönüşüm alanında tamamladı.

1999-2005 yılları arasında inşaat alanında faaliyet gösteren çeşitli özel sektör kuruluşlarında çalışan Kurum, 2005-2006 yılları arasında TOKİ Ankara Uygulama Daire Başkanlığında uzman olarak çalıştı. Daha sonra da 2009 yılına kadar TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü görevini yaptı. 2009-2018 Temmuz aralığında da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yaptı.

MURAT KURUM EVLİ Mİ?

Murat Kurum'un evli olup olmadığı merak ediliyor. Evli olan Murat Kurum 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER