Mukabele ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

İslam alemi Ramazan ayının gelmesi ile beraber mukabele hakkında bilgi sahibi olmak istedi. Mukabele hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler hangi kanalda ve saat kaçta yayın yapılacağını merak etti.

Mukabele ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Ramazan ayı için geri sayım başlarken mukabele saatleri, İslam alemi tarafından araştırılıyor. Kur'an'ı takip ederken hatim indirmek isteyenler Ramazan mukabelesi için televizyon kanallarındaki yayın akışını sorguluyor. Bu çerçevede ‘’Ramazan ayı mukabele hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman başlayacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Mübarek üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayı geldi. 11 Mart 2024 tarihinde idrak edilmeye başlanacak olan on bir ayın sultanı Ramazan ayında bir de mukabele olacak. Müslüman alemi ekran başında geçerek mukabele takip etmek için beklerken 2024 Ramazan mukabele saatleri de araştırma konusu oldu.

2024 RAMAZAN MUKABELE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Mukabele, üç aylarda ve bilhassa ramazanlarda cami, mescit ve evlerde hafızlar tarafından okunan Kur’an-ı takip etmek suretiyle hatim indirme geleneğine denir. Ramazan mukabelesi geçtiğimiz sene Kanal 7, Diyanet TV, TRT1 ekranlarında yayımlanıyordu.

Mukabele ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Henüz TRT ve Kanal 7 yayın akışları paylaşılmazken Diyanet TV'de bu yıl da mukabele yayımlanacağı öğrenildi. Diyanet TV'de Ramazan mukabelesi her gün saat 07:00 ve 15.00'te yayınlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER