Mühendis Tek-Sen Büro kamudaki teknik personeller için harekete geçti

Hak ettikleri mesleki itibarlarını, emeklerinin karşılığını alamayan Mühendisler ve Teknik Hizmetler Sınıfı çalışanları; Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmetleri iş kolundaki 51 farklı kamu kurumundaki meslektaşlarını bir araya getirerek Mühendis Tek-Sen Büro Sendikasının kuruluşunu tamamladı.

Mühendis Tek-Sen Büro kamudaki teknik personeller için harekete geçti

KAMUDA TEKNİK PERSONELİN SESİ

Kurucuları Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ile Meteoroloji Genel Müdürlüğünde görev yapan teknik personeller olan Mühendis Tek-Sen Büro Sendikası hali hazırda tüm şehirlerde teşkilatlanma ve örgütlenme çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Mühendis Tek-Sen Büro kamudaki teknik personeller için harekete geçti

Mühendis Tek-Sen Büro üye merkezli çalışmayı, adaleti, eşitliği ve mesleki gelişimi kendine ilke edinerek Kamudaki teknik hizmet çalışanlarının güçlü sesi olmayı hedefliyor.

Teknik personeller için meslek kanunu çıkarmayı, özlük haklarını aldıkları sorumluluğun karşılığında hak ettikleri yere taşımaya, liyakata dayalı bir kariyer planlamasını yapmayı, üyeleri için yaşanabilir bir emeklilik şartlarını sağlamayı kendine amaç edinen Mühendis Tek-Sen Büro Sendikası aynı zamanda kamuda meslek grubu sendikacılığının temellerini atmış oldu.

Mühendis Tek-Sen Büro kamudaki teknik personeller için harekete geçti - Resim : 2

İlgili sendikanın internet sitesini ziyaret ederek sendikanın yaptığı çalışmalara, sendika kurullarına, üyelik işlemleri için gerekli formlara, tüzük, mevzuat ve iletişim bilgileri ile ilgili her türlü detaylı bilgiye erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER