Muğla'da feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı

Muğla'da freni boşalan otobüsün çok sayıda araca çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi, 32 kişi yaralandı.

Muğla'da feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı

Muğla'da bir tur otobüsünün freninin patlaması sonucu büyük bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde feci bir kaza yaşandı. Tur otobüsünün freninin patlaması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi. Kazada 32 kişinin de yaralandığı bildiriliyor.

EKİPLERİN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Edinilen bilgilere göre kaza, Ula Akyaka girişinde meydana geldi. Günübirlik tura katılan yerli turistleri taşıyan tur otobüsünün bir anda freni patladı. Bunun sonucunda otobüs, park halindeki 3 araca ve ardından bir ikamete çarparak kaza yaptı. Yaşanan kazada bazı yolcular otobüsten fırlarken bazıları ise sıkıştı. Korku dolu anların yaşandığı kazada hayatını kaybedenler ve yaralananlar olduğu belirtildi. Şu anki verilere göre, kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği, 32 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kaza sonrası sıkışan kişiler, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Sağlık ekipleri de olay yerinde yaralılara müdahale ediyor. Ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER