Müge Anlı canlı yayında çözdü! Mehmet Yörük'ü kim öldürdü eşi itiraf etti

Osmaniye'de cinayete kurban gittiği iddia edilen Mehmet Yörük olayında bugün canlı yayında Müge Anlı'da önemli gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı canlı yayında çözdü! Mehmet Yörük'ü kim öldürdü eşi itiraf etti

Osmaniye'de yaşanan ölüm olayında yaşanan şüpheler üzerine aile Müge Anlı'ya başvuru yaptı. Yeni yayın dönemine dün itibariyle başlayan Müge Anlı yine büyük ses getirecek olayları işlemeye başladı. Bunlardan biri de Mehmet Yörük'ün ölümü oldu. Osmaniye'de yaşanan olayda Mehmet Yörük'ün ani ölümü şüphe yaratmıştı.

MEHMET YÖRÜK'Ü KİM ÖLDÜRDÜ, CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ, KATİLİ KİM ÇIKTI?

Canlı yayında bugün aile şüphelendikleri metafizik uzmanı ile canlı yayında yüz yüze geldi. Adının Mustafa olduğu açıklanan şahıs canlı yayında Müge Anlı tarafından sorulan sorulara yanıt veremezken sürekli olarak kendisi ile çelişti. Bu esnada Müge Anlı sürekli olarak kaçamak yanıtlar veren Mehmet Yörük'ün eşi canlı yayında Müge Anlı'ya Mustafa denen şahsın kendisini tedavi edeceği yalanı ile kandırdığını ve çıplak resimlerini çekerek şantaj yaptığını bu nedenle konuşamadığını söyledi.

Son dönemde şahsın eşine sürekli olarak bir su getirerek içtiğini, eşinin bundan sonra hastalandığını, eşi öldükten sonra da Mustafa'nın kendisine onunla evlenmemesi durumunda kardeşlerine göstereceğini söylerek tehdit ettiğini söyledi. Mustafa isimli şahıs ise tüm iddiaları reddetti ve resim çekmediğini ya da Mustafa Yörük'ü öldürmediğini söylemeye devam etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER