MSB taciz ateşi yapan 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından askerlerimize yönelik bir taciz ateşi gerçekleştirildiğini açıkladı. Yapılan saldırıya anında ve misliyle karşılık veren askerlerimizin 13 teröristi etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

MSB taciz ateşi yapan 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Türk askeri yurt içinde ve yurt dışında tespit edilen terör örgütü mensuplarına yönelik başarılı operasyonlarına devam devam ediyor. Ülkemize yönelik unsurları harekete geçemeden ortadan kaldıran askerlerimiz kendilerine yönelik gerçekleştirilen saldırıları anında püskürtüyor. Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı askerlerimize yönelik yeni bir taciz ateşi girişimi olduğunu açıkladı.

TACİZ ATEŞİNE ANINDA CEVAP VERİLDİ

Söz konusu saldırı ile ilgili detaylı bilgi Milli Savunma Bakanlığı tarafından verildi. Yapılan açıklamada "Teröristlerin taciz atışlarının karşılıksız kalmadığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 teröristi etkisiz hâle getirdiği ifade edildi.

Kış ayları boyunca operasyonlara aralıksız bir şekilde devam eden Türk askeri Suriye ve Irak sınırları boyunca gerçekleşebilecek her türlü terör eylemi ve yasadışı olaya karşı çalışmalarına devam ederken, sınırın diğer tarafında da aktif operasyonlarına devam ediyor. Yapılan her operasyonda kararlılık vurgusu yapılırken, cılız eylemler gerçekleştirmeye çalışan örgüt mensuplarına ağır darbeler vuruluyor.

MSB taciz ateşi yapan 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

TESPİT EDİLEN HEDEFLERE ANINDA OPERASYON

Türk Silahlı Kuvvetleri tespit ettiği anda hedeflere yönelik hava harekatı gerçekleştiriyor. Bölgede bulunan askerlerimizde kendilerine gelebilecek tehditlerin en erkenden önüne geçiyor. Vatandaşlarda askerlerimize dualarını ve iyi dileklerini gönderen paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER