MSB taciz ateşi açan terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından askerlerimize yönelik taciz ateşi gerçekleştirildiği açıklandı.

MSB taciz ateşi açan terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı bir son dakika açıklaması yayınladı ve gündeme düşen olay hakkında vatandaşların doğru bilgiyi elde etmesi sağlandı.

Yapılan paylaşım ile askerlerimize yönelik terör örgütü mensupları tarafından bir taciz ateşi gerçekleştirildiği öğrenildi. Vatandaşlarımızı yaptığı paylaşım ile rahatlatan Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, askerlerimize yönelik taciz atışlarının ardından söz konusu taciz ateşini yapan terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU 14 KİŞİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bakanlığın resmi hesaplarından yapılan paylaşımda taciz ateşi açan terör örgütü mensuplarına misliyle karşılık verildiği ifade edilirken, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde askerlerimize taciz ateşi açan 14 terör örgütü mensubunun ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirdiği vurgulandı.

Yapılan paylaşımın ardından sınır hattımızda yuvalanan ve ülkemize yönelik saldırı hazırlıklarına devam eden bölücü terör örgütü mensuplarının planlarının bozguna uğratılmaya devam edildiği vurgulandı. Milli Savunma Bakanlığın yaptığı açıklamalardan yola çıkılarak teröre karşı operasyonların an be an aynı kararlılık ile devam edildiği çıkarımı yapıldı.

Askerlerimiz Suriye ve Irak'ın Kuzey bölgelerinde aktif olarak yaptığı operasyonlar ile sınır hattımızın güvenli kalmasına ve vatandaşımızın ülke genelinde huzur içerisinde yaşamasını sağlıyor. Ayrıca emniyet güçleri de yurt içinde operasyonlarına devam ediyor.

SONRAKİ HABER