MSB son dakika duyurdu! Kuzey Irak'ta 6 askerimiz daha şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'ta teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını duyurdu. 22 Aralık tarihinde bölücü terör örgütlerinin saldırıları sonucu 6 askerimizin şehit olduğu açıklanırken 2 günde 12 askerimizin şehit düştüğü ifade edildi.

MSB son dakika duyurdu! Kuzey Irak'ta 6 askerimiz daha şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı son dakika açıklaması ile Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada 6 askerimizin şehit olduğunu, 1 askerimizin de yaralandığını duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada 13 teröristin de etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Terörle mücadelenin etkili şekilde yürütüldüğü Kuzey Irak'tan 22 Aralık tarihinde de şehit haberleri gelmişti. Bölücü terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda 6 askerimiz şehit olmuş, 1 askerimiz ise yaralanmıştı. MSB'den bugün de son dakika şehit haberi geldi.

‘’BELİRLENEN HEDEFLERE YÖNELİK HAVA HAREKATI SÜRÜYOR''

MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekatları da icra edilmektedir." denildi.

MSB son dakika duyurdu! Kuzey Irak'ta 6 askerimiz daha şehit oldu! - Resim : 2

MSB'nin açıklamasında şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlere acil şifa dileğinde bulunuldu.

Haberankara.com olarak şehitlerimizin yakınlarına sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun…

Haberankara.com

SONRAKİ HABER