MSB Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu açıkladı

Türkiye dün akşam saatlerinde gelen 4 şehit haberin şokunu atlatamadan bir şehit haberi ile daha sarsıldı. Milli Savunma Bakanlığı acı haberi kamuoyu ile paylaştı.

MSB Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu açıkladı

Akşam saatlerinde MSB tarafından paylaşılan haber ülkede büyük bir hüzne neden olmuştu. Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri bir aracın yaptığı kaza sonucu 4 askerin şehit olduğu bildirilmişti.

MSB Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu açıkladı

ACI HABERLERİ PEŞ PEŞE GELDİ

Bu üzücü haberin etkisini daha atlatamayan Türkiye, şehit haberi ile kapattığı günü başka bir şehit haberi ile açtı. Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada yaralandığı, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada "Irak kuzeyinde Gara bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar şehit olmuştur" denildi.

MSB Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu açıkladı - Resim : 2

TRABZON'A ŞEHİT ATEŞİ

Piyade Üsteğmen'in vefat haberi Trabzon'da bulunan ailesine bildirildi. Trabzon Valiliği tarafından açıklamada şehidin 10 Eylül günü Köprübaşı ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı ifade edildi.

Şehit Üsteğmen Ayar gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Trabzon'a getirilecek. Kendisi için tören düzenlenecek şehit ailesi, sevenleri ve Trabzon halkı tarafından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER