MSB personel alım başvuruları bugün sona eriyor: Şartlar neler?

Milli Savunma Bakanlığı personel alım başvuruları bugün sona eriyor. Başvuruda bulunmak isteyenler için ilandaki başvuru şartlar ve son başvuru saati belli oldu.

MSB personel alım başvuruları bugün sona eriyor: Şartlar neler?

Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesine sözleşmeli bilişim personel alımı yapacak. Sözleşmeli bilişim personel alımına ilişkin başvurular bugün 23.59’da sona erecek. Adayların başvuru için belirtilen şartlara sahip olması gerekiyor.

7 PERSONEL ALINACAK

Yayımlanan ilanda MSB bünyesine 7 sözleşmeli bilişim personel alımının yapılacağı açıklandı. Aktarılan habere göre adayların sadece pozisyonlardan bir tanesini seçebileceği belirtildi. Birden fazla seçim yapan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı aktarıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

MSB sözleşmeli bilişim personel alım ilanına başvurmak isteyenler için genel başvuru şartları şu şekilde:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48’inci maddesindeki şartları taşımak
  • İstenilen bölümlerden mezun olmak
  • Alım yapılacak bölüme ilişkin istenilen deneyim ve tecrübe şartına sahip olmak
  • Güvenlik ve arşiv soruşturmasının olumlu geçmesi
  • Süresi içerisinde yapılan başvuruya doğru evraklarla başvurmuş olmak
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek

MSB personel alım başvuruları bugün sona eriyor: Şartlar neler?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Aktarılan habere göre başvurular 3 Eylül ile 3 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Bugün 23.59’a kadar devam edecek olan başvurulara katılmak isteyen adayların başvuruları e-Devlet üzerinden alınacak. İnternet dışında dilekçe, mektup, posta gibi yöntemlerle yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceği net bir şekilde ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER