MSB Pençe Kilit Bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı

Acı haber akşam saatlerinde geldi. Milli Savunma Bakanlığı günlerdir tedavi gören Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk'ün şehit olduğunu duyurdu.

MSB Pençe Kilit Bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı

Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin korumak adında ülke sınırları içinde ve sınır ötesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Askeri, terör örgütü mensuplarının saldırısına uğruyor. Teröristler hızlı bir şekilde imha edilirken bazı olaylar acı bir şekilde bitiyor.

GÜNLERCE SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

3 Ağustos günün Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde el yapımı bir bomba patlamıştı. Yaşanan hain saldırı sonrasında Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk ağır yaralanmıştı. Saldırıya uğradığı bölgeden çıkarılan Önk hızlı bir şekilde Ankara GATA'ya getirilmişti. Askerimizin 17 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesi bugün sona erdi.

MSB Pençe Kilit Bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı

Acı haberin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesinden duyurulmasının ardından peş peşe taziye paylaşımları yapılmaya başlandı. Ankara'da hayata gözlerini yuman şehidin işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketinde toprağa verilmesi bekleniyor.

ŞEHİTLERİN KANI YERDE BIRAKILMIYOR

Düzenledikleri saldırılar ile askerlerimizi şehit eden bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik peş peşe operasyonlar gerçekleştiriliyor. Operasyonlar sonucunda örgüt mensupları etkisiz hale getiriliyor. Bölgede tespit edilen hedef ve örgüt mensuplarına yönelik etkisiz hale getirme çalışmaları kararlılıkla sürdürülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER