MSB Irak ve Suriye’de 13 teröristi etkisiz hale getirdi!

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Suriye ve Irak bölgelerinde düzenlenen operasyonlarda 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB Irak ve Suriye’de 13 teröristi etkisiz hale getirdi!

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamasında Suriye ve Irak’ta düzenlenen operasyonlarda 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlık konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Irak'ta 11 teröristin, Suriye’de ise teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

OPERASYONLAR PENÇE KİLİT VE BARIŞ PINARI BÖLGELERİNDE DÜZENLENDİ

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütlerinin son mensubunun da etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarına devam edeceği mesajını verdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonunda 11, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 2 PKK mensubu teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB: “OPERASYONLARA DEVAM EDECEĞİZ”

MSB’den yapılan açıklamada, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 11 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Bakanlık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasına ek olarak operasyonlardan kısa kısa görüntüler paylaşmayı da ihmal etmedi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER