MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları bitiyor

Milli Savunma Bakanlığı 2024/2 Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına sözleşmeli er alımı için başvuruların bugün sona ereceği ifade edildi. Başvurmak isteyen adayların taşıması gereken şartlar ve başvuru ekranı haberimizde

MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları bitiyor

MSB Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları 2024 yılı 2024/2 dönemi için yapılacak er alımına ilişkin başvurular 14 Ekim 23.59’a kadar devam edeceğini ifade etti. E-Devlet üzerinden yapılacak personel alımında başvurular 30 Eylül tarihinde başlamıştı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru tarihi itibarıyla en az ilkokul mezunu olanlar için 25 yaşını bitirmemek

En az ortaöğretim mezunu olanlar için 20 – 25 yaş arasında olmak

Adaylar başvuru evrakları ve sürece ilişkin detaylı bilgilere MSB’nın resmi web sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilir.

SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

MSB yayımladığı personel alımında sınav ücretine ilişkin detayları da duyurdu. Buna göre Adayların en geç 14 Ekim 23.59’a kadar 100 TL olan sınav ücretini yatırması gerekiyor. Yayımlanan ilanda sınav ücreti ödeme işlemi sonrasında ödeme bilgileri Tercihlerim sayfasından kontrol edilmesi gerekmektedir. Adayların sınav ücretini TC kimlik numaraları üzerinden yatırması gerektiği ifade edildi.

Tercih yapacak olan adayların en az 2 tercih yapması gerekiyor. Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı için tek sınav yapılacak.

Yayımlanan ilanda Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından başvuru kılavuzunda yer alan belgeler dışında ek belgelerin istenmeyeceği ifade edildi. Sınava katılacak adaylar için kalem ve silgi verilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER