MSB hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün şehit olduğunu duyurdu

Peş peşe gelen şehit haberleri vatandaşları şok etmeye devam ediyor. Son günlerde sıklıkla duyulmaya başlanan sağlık sebebiyle vefat eden askerlere bir yenisi daha eklendi.

MSB hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün şehit olduğunu duyurdu

Her gün duyulmaya başlanan şehit haberleri vatandaşları derinden sarsıyor. Gelen her şehit haberi kısa zamanda sosyal medyada gündem olurken askerlerin şehadet sebepleri akıllarda soru işareti oluşturuyor.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Milli Savunma Bakanlığı öğle saatlerinde resmi internet sitesi ve sosyal medya adresi üzerinden yaptığı açıklamada "Kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, 10 Eylül tarihinde, rahatsızlanması sebebiyle derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

MSB hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün şehit olduğunu duyurdu

İZMİR'DE ŞEHİT OLDU

Şehit Topçu Uzman Çavuş Kökcü'nün İzmir'in Menemen ilçesinde görev yaptığı öğrenildi. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehir olan Kökcü Türkiye'nin son 3 günde verdiği 6. şehit oldu.

İlk olarak Tunceli'de askeri aracın devrilmesi sonucu 4 asker şehit olmuştu. Ertesi gün ise 1 askerimiz terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada yaralanmış ve şehit olduğu bildirilmişti. Bugün İzmir'den gelen acı haber ile şehit sayısı bir kez daha artmış oldu. Peş peşe gelen şehit haberleri ülke genelinde büyük bir üzüntü oluşturdu. Şehitler kendileri için düzenlenen törenlerin ardından gözyaşları ile toprağa verildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER