MSB duyurdu! PKK'ya ait 39 hedef hava harekatlarıyla vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait 39 hedef hava harekatlarıyla vurulduğu bilgisine ulaşıldı.

MSB duyurdu! PKK'ya ait 39 hedef hava harekatlarıyla vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bugün gelen son dakika açıklamasına göre, Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütünün kullandığı 39 hedefin 19 ve 20 Mart’ta yapılan hava harekatlarıyla vurulduğunu açıkladı.

PKK'YA AİT 39 HEDEF HAVA HAREKATI İLE VURULARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!

Bugün Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "19 ve 20 Mart’ta düzenlenen hava harekatlarıyla Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 39 hedef işte böyle vuruldu” şeklinde açıklamalara yer verildi.

Dün ise Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından yapılan açıklamalarda "Nitekim son çırpınışlarını veren teröristlerin başı tereddütsüz bir şekilde ezilmektedir ve ezilmeye devam edecektir. Bu kapsamda yılbaşından itibaren 608, 24 Temmuz 2015'ten bu yana 40 bin 177 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Şu ana kadar büyük bir başarıyla sahada tesis ettiğimiz kontrolün geliştirilmesi ve genişletilmesi, terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sınırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız." ifadeleri ile terör ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalardan bahsedilmişti.

SONRAKİ HABER