MSB duyurdu! 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı eylemi hazırlığında olduğu düşünülen 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB duyurdu! 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine muhtemel bir saldırı hazırlığında olduğunu tespit ettiği 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Terörle mücadelede kararlılıkla devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlerin hain emellerine ulaşmalarını engelledi.

Güvenlik Güçlerimizin Kararlılığı

MSB tarafından yapılan açıklamada, güvenlik güçlerimizin teröristlerin bölgedeki tehlikeli faaliyetlerine karşı her zaman tetikte olduğu vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Teröristler için kaçınılmaz son belli! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğunu tespit ettiği 6 PKK/YPG’li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi. Mücadelemiz kararlılıkla sürecek!" ifadelerine yer verdi.

screenshot-17.jpg

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye sınırında ve ulusal güvenliğimizi tehdit eden herhangi bir unsur karşısında kararlılıkla hareket ederek, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER