MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

Acı haber son dakika Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı. Pençe-Kilit bölgesinde Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit oldu.

MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, bugün gelen son dakika açıklaması ile birlikte Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu açıkladı.

PENÇE-KİLİT OPERASYONLARINDA 1 ASKER ŞEHİT OLDU!

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, mevziiye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit oldu. Gelen acı habere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

BAKANLIKTAN KONU HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!

Milli Savunma Bakanlığı ise yıldızım düşmesi sonucunda hayatını kaybeden askerimiz hakkında acı haberi şu şekilde duyurdu; "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

SONRAKİ HABER