MSB 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

MSB, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Irak’ın kuzey bölgesinde bulunan Gara’da düzenlenen operasyonlarda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı teröristleri etkisiz hale getirme kapsamında yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Irak’ın kuzey kesiminde bulunan Gara bölgesinde tespit edilen 2 terörist askerlerimiz tarafından yakalandı.

Bakanlık, operasyonların son terörist etkisiz hale getirilene kadar devam edeceğinin mesajını net bir şekilde ifade etti.

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlık açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 2 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek." ifadelerine yer verildi.

17 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamasında en son terör örgütü üyesinin de etkisiz hale getirilene kadar operasyonlara kesintisi bir şekilde devam edileceği belirtildi. MSB, dün yaptığı açıklamasında Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda da 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade etmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER