MSB 11 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen etkili operasyonlar ile ilgili yapılan paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Bakanlık Suriye'nin kuzeyinde 11 terör örgütü mensubunun daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB 11 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Türk Silahlı Kuvvetleri uzun yıllardır Suriye ve Irak'ın kuzey bölgelerinde devam ettirdiği operasyonlar kapsamında ülkemize yönelik saldırılar gerçekleştirmeden terör örgütü unsurlarını bulundukları şehirlerde etkisiz hale getirmeye devam ediyor.

TÜRK ASKERİ BAŞARILI OPERASYONLARINA DEVAM EDİYOR

Son olarak Milli Savunma Bakanlığı devam eden operasyonlar ile ilgili önemli bir açıklama yayınladı. Bakanlık Zeytin Dallı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığında bulunan terör örgütü mensuplarının kıskıvrak yakalandığı açıklandı. Yapılan açıklamada Teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam edildiği vurgulanarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin , Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 11 terör örgütü mensubunu başarılı şekilde etkisiz hâle getirdiği açıklandı.

MSB 11 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı

MÜCADELEDE KARARLILIK VURGUSU

Uzun bir dönemdir devam eden operasyonlar sonucunda sınır hatlarında güvenliği sağlama çalışmalarına ara vermeden devam eden Türk askeri son terörist etkisiz hale getirilene kadar operasyonlara devam edeceğini vurguluyor. Yılın her döneminde ve her hava durumunda operasyonlar yürütülüyor.

Yapılan operasyonların artarak devam etmesi beklenirken ek olarak terör örgütü unsurlarına kaynak sağlayan ve onların ihtiyaçlarını gidermek için kullandığı noktalarda birer birer düzenlenen hava operasyonu ile imha ediliyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden şahısların etkisiz hale getirilmesi vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanıyor.

SONRAKİ HABER