Motorine bir zam daha geliyor

Sık sık değişen akaryakıt fiyatları özellikle araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Konu ile ilgili olarak motorine Cuma gününden itibaren geçerli olması beklenen bir zam gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Motorine bir zam daha geliyor

Günlük hayatın sorunsuz ilerlemesinde büyük öneme sahip taşıtlar olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Bu nedenle akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar çok geniş bir kapsamı olumlu ya da olumsuz etkileyebiliyor.

Özellikle son dönemlerde benzin fiyatlarının 40 liranın üstüne kadar çıkması, LPG'de de artışların yaşanması gündemde yer ediniyordu. Bu nedenle yakından takip edilen akaryakıt fiyatları konusu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde 90 kuruşluk bir zam gelecek. Ankara'da 42 lira seviyelerinde seyreden motorin 43 lira bandına yükselmiş olacak.

ANKARA'DA FİYATLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Başkent Ankara'da benzin 43 lira LPG ise 25 liradan kendine alıcı buluyor. Bir depoyu doldurmanın maliyetinin giderek artması başta vatandaşlar olmak üzere ulaşım sektöründe çalışan insanların zor durumlar geçirmesine neden oluyor. İşletmeler benzin fiyatlarının maliyetini karşılamak için hizmetlerindeki fiyatlara zam yapmak mecburiyetinde kaldıklarını ifade ediyor.

Fiyatlarda dalgalanmaların sıklıkla yaşanmasından dolayı vatandaşlar indirim haberlerine daha çok ilgi gösteriyor. Gelen indirim kararı ardından insanlar depolarını daha ucuza doldurmak için akaryakıt istasyonlarına gidiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER