Motorin fiyatları bir kez daha değişiyor! İndirim geleceği açıklandı

Geçtiğimiz günlerde zam gelen motorin fiyatları bir kez daha güncelleniyor. Yapılacak değişiklik bu sefer araç sahiplerini memnun edecek türden oldu.

Motorin fiyatları bir kez daha değişiyor! İndirim geleceği açıklandı

Bölgesel ve dünya genelinde sık sık yaşanan gelişmeler akaryakıt fiyatlarında da değişimler yaşanmasına sebep oluyor. Bu kapsamda motorin fiyatlarının bir kez daha değişeceği açıklandı.

MOTORİNE İNDİRİM

Geçtiğimiz gece benzin ve motorin fiyatında bir zam yapılmıştı. 40 liranın üstünde seyreden fiyatlar benzine 1.34 TL ve motorine 1.11 TL zam ile 45 lira seviyelerine bi adım daha yaklaşmıştı. Gelen zammın ardından 1 gün sonra bir indirim haberi geldi. Söz konusu indirim sadece motorine oldu. Alınan bilgiye göre motorine bu geceden itibaren bir indirim yapılacak.

Bu geceden itibaren geçerli olacak motorin indiriminin 1 Lira 1 kuruş şeklinde olacağı ifade edildi. Bu gelişmenin ardından son gelen zam 10 kuruşluk bir zam olarak güncellenmiş olacak. Bu haberin ardından yarın günün ilk saatlerinden itibaren araçlarında motorin kullanan vatandaşların benzin istasyonlarında depolarını doldurmaları bekleniyor. Sürekli değişen akaryakıt fiyatlarının yaşattığı sıkıntıdan mümkün olduğunca az etkilenmek isteyen vatandaşların muhtemel zamlara karşı bu şekilde hareket edeceği tahmin ediliyor.

BENZİN VE LPG İÇİN BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Bu gelişmenin ardından gözler benzin ve LPG fiyatları içinde bir indirim haberi beklemeye başladı. Artan akaryakıt fiyatlarından dolayı araçlarını kullanmakta sıkıntı çektiğini ifade eden vatandaşlara nasıl bir haber verileceği ilerleyen günlerde belli olacak.

SONRAKİ HABER