MİT, TUSAŞ’a yönelik yapılan saldırı sonrasında Suriye ve Irak’ta harekete geçti

MİT, dün TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında harekete geçti. Irak ve Suriye’de çok sayıda belirlenen stratejik noktalar hedef alındı.

MİT, TUSAŞ’a yönelik yapılan saldırı sonrasında Suriye ve Irak’ta harekete geçti

Konu ile ilgili güvenlik kaynaklarının aktarmış olduğu haberin detaylarına göre Suriye Irak’ta terör örgütü üyelerine ait olduğu tespit edilen sözde istihbarat, askeri ve lojistik gibi tesisler hedef alındı.

Dün saat 15.30 civarında Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonrasında harekete geçen MİT, TUSAŞ şehitlerinin kanını yerde bırakmadı. Çok sayıda hedef imha edildi.

HEDEFLER İMHA EDİLDİ

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Ankara’da Türk Havacılık Uzay Sanayi Anonim Şirketi A.Ş'ye (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen menfur saldırının ardından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK hedeflerini imha etti.

SURİYE VE IRAK'TA OPERASYONLAR

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, söz konusu operasyonlarda Suriye’de ve Irak’ta PKK/YPG kontrolünde örgüte ait sözde askeri, istihbarat, enerji/altyapı tesisi, lojistik ve mühimmat deposu gibi çok sayıda stratejik nokta hedef alındı. Terör örgütü PKK/YPG’ye karşı planlanan hedefe ulaşılıncaya kadar operasyonların aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Konu ile ilgili aktarılan haberin detaylarına göre terör örgütlerine karşı planlanan hedefe ulaşılıncaya kadar operasyonların ekipler tarafından devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER