Minibüsü ile kavşakta drift atan sürücüye yüklü ceza!

Kırıkkale'de minibüsü ile kavşakta drift atan sürücüye para cezası verildi. Sürücünün drift attığı anlar ise kameralara kaydedildi.

Minibüsü ile kavşakta drift atan sürücüye yüklü ceza!

Kırıkkale'de bir kavşakta minibüsüyle drift atan sürücü 64 bin lira ceza yedi. Drift atan sürücünün o anları ise kent güvenlik ve yönetim sistemi kameraları tarafından kaydedildi.

Kırıkkale'de kavşakta defalarca drift atan sürücüye, 64 bin lira ceza verildi. Kırıkkale'de minibüsü ile kavşakta drift atarken kameralara yakalanan sürücüye 64 bin 466 lira idari para cezası uygulandı. Kırıkkale'de bir sürücü, akşam saatlerinde minibüsü ile drift attı. Sürücünün şehir merkezindeki bir kavşakta minibüsü ile drift attığı görüntüler, kent güvenlik ve yönetim sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, sürücünün defalarca kavşak etrafında döndüğü görüldü.

SESİ DUYAN MAHALLEDEKİ VATANDAŞLAR EVLERİNİN CAMINA KOŞTU

Drift sesini duyan mahalledeki vatandaşlar ise evlerinin camına koştu. Kavşakta drift atılmasından dolayı oluşan ses nedeniyle mahalledeki vatandaşlar rahatsızlık duydu. İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından çevreye rahatsızlık veren ve kara yolu trafiğini tehlikeye atan sürücü tespit edildi.

Ekipler, Kırıkkale'de kavşakta defalarca drift atan sürücüye 64 bin 466 lira idari para cezası uyguladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER