Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatilinin ardından bugün ders başı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ara tatil döneminin sona ermesi ve 20 milyona yakın öğrencinin bugün eğitim öğretim hayatına kaldıkları yerden başlayacak olmalarından dolayı bir mesaj yayınladı. MEB Bakanı Yusuf Tekin'de öğrencilere iyi dilek temennisinde bulundu.

Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatilinin ardından bugün ders başı yaptı

Milyonlarca öğrenci bugün 2023-2024 yarıyıl tatilinin sona ermesinin ardından okullarına geri döndü. İki haftalık tatilin ardından okulları ile buluşan öğrenciler büyük bir heyecan içindeyken, öğrencilerini özleyen öğretmenlerde kaldıkları yerden ders vermeye devam etti.

2 haftalık tatil dönemi boyunca kendilerine dinlenme ve ikinci döneme iyi bir şekilde hazırlanma fırsatı bulan öğrenciler tatilin sona ermesinin ardından bugün okullarına gitti. Milyonlarca öğrencinin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci dönemine başlamasından dolayı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından bir temenni paylaşımda bulundu.

BAKAN TEKİN'DEN BAŞARI DİLEĞİ

Bakan Tekin “Bu dönemde de öğrenci, öğretmen, veli, idareci ve halkımızın her kesiminin üzerine düşen mesuliyeti yerine getireceğine; bu vatanın ve evlatlarımızın yarınları için elinden geleni yapacağına duyduğumuz inançla; çocuklarımız için bütün imkanlarımızı seferber etme gayretinde olacağız. Bu vesileyle yeni dönemin hayırlara vesile olmasını ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyorum” diyerek öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileklerinde bulundu.

Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatilinin ardından bugün ders başı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dün yapılan paylaşımda da “Kavuşuyoruz! Öğrenme yolculuğumuzun çok çeşitli ve birbirinden renkli alanlarda devam ettiği yarıyıl tatilini geride bırakıyoruz. Sevgili öğrencilerimizi, arkadaşları ve öğretmenleriyle yeniden buluşturmak için yarın sabah çalacak ilk ders zili için heyecanlıyız! İkinci dönemin sağlıkla ve başarılarla geçmesi temennimizle” denilmişti.

OKULLAR 14 HAZİRAN'DA KAPANACAK

Bugün başlayan eğitim-öğretim döneminin ikinci yarısının ise 14 Haziran günü tamamlanması planlanıyor. Bakanlık öğrencileri ilgilendiren paylaşımlarına aktif bir şekilde devam ediyor.

SONRAKİ HABER