Milli Savunma Bakanlığı'ndan Irak ve Suriye'deki operasyonlar hakkında yeni açıklama

Milli Savunma Bakanlığı devam eden operasyonda etkisiz hale getirilen teröristler ile ilgili yeni paylaşımlar yaptı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Irak ve Suriye'deki operasyonlar hakkında yeni açıklama

Milli Savunma Bakanlığı yurt dışında devam eden ve ülkemize yönelik tehditleri ortadan kaldırmak için yapıldığı operasyonlar hakkında aktif olarak bilgilendirme mesajları yapmaya devam ediyor.

Kararlı bir şekilde yılın her döneminde ve her koşulda operasyonların devam ettiğini belirten Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye'nin kuzeyinde devam eden ve başarılı sonuçlar alınan operasyonlar bir paylaşımda bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin devam eden operasyonlar hakkında son olarak Suriye'nin kuzeyinde 7, Irak'ın Kuzeyinde ise 3 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bilgisini paylaştı.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

“Teröristler için hiç bir yer güvenli değil” şeklinde yapılan paylaşımda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin koordineli bir şekilde ve son teknoloji ile donatılmış imkanlarıyla hareket ettiği konusunda vatandaşlara kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacak ifadelerde bulunuldu.

Yurt genelinde ve yurt dışında devam eden kapsamlar sonucunda bölücü terör örgütleri mensupları etkisiz hale getirilmiş, söz konusu örgüte ait lojistik destek sağlayan ve onların faaliyet alanı olarak kullandığı yerler yok edilmeye devam ediliyor. Yapılan nokta operasyonu sonucu yapılan başarılı operasyonlar halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

HALK DÜZENLİ OLARAK BİLGİLENDİRİLİYOR

Milli Savunma Bakanlığı da bu noktada önemli bir görev üstlenerek vatandaşların devam eden operasyonlara dair en net kaynaktan bilgi alması için resmi kanalları aracılığıyla paylaşımlar yapıyor.

SONRAKİ HABER