Milli Savunma Bakanlığı: “İnlerine girmeye devam”

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabı üzerinden “İnlerine girmeye devam” başlığı ile yaptığı paylaşımında terör örgütü üyelerine ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı: “İnlerine girmeye devam”

Bakanlık yaptığı paylaşımında terör örgütü üyelerine ait olduğu tespit edilen silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini belirtti.

Bakanlık sosyal medya hesabı üzerinden “İnlerine girmeye devam” etiketi ile ele geçirilen malzemelere ilişkin detaylı bir açıklama yaptı.

"İNLERİNE GİRMEYE DEVAM"

Bakanlıktan, "İnlerine girmeye devam" etiketiyle yapılan paylaşımda, "Kahraman Mehmetçiklerimiz, Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama tarama faaliyetinde teröristlere ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesini ele geçirdi." ifadesi kullanıldı.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Açıklamaya göre, bölgede ele geçirilen malzeme şunlar:

"1 M-16 piyade tüfeği, 3 AK-47 piyade tüfeği ve 10 şarjör, 5 el bombası, 1 dürbün, 2 radyo, 4 ses kayıt cihazı, 2 kindle, 1 tablet, 1 powerbank, 1 güneş paneli, 1 kafa feneri, 4 termal şemsiye, 4 uyku tulumu, 1 pançoliner, 2 hücum yeleği, 1 kütüklük, 2 kum torbası, 1 termal başlık, flash bellek ve hafıza kartları, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ve pil blokları, çok sayıda yaşam ve ilk yardım malzemesi ve örgütsel doküman”

Bakanlık dün de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında yine terör örgütü üyelerine ait pek çok silah ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıklamıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER