Milli Savunma Bakanı Güler şehit askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 askerimiz için taziye mesajı yayımladı. Bakan Yaşar, mesajında Türk Milletine sabır diledi.

Milli Savunma Bakanı Güler şehit askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı!

Bölücü terör unsurları ile mücadele devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 22 Aralık Cuma günü Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütünün saldırısı sonrası yaşanan temasta ilk olarak 3 askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin de yaralandığını açıklamıştı. MSB tarafından verilen bilgiler güncellenirken bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan 4 askerimizden 3'ünün yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu aktarıldı. Güncellenen bilgilere göre 6 askerimizden şehit haberi geldi.

Öte yandan etkisiz hale getirilen terörist sayısının 7'ye yükseldiğini bildirilirken şehit olan 6 askerimiz için taziye mesajları art arda yayımlandı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 askerimiz için taziye mesajı yayımladı.

BAKAN GÜLER'DEN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Güler'in Milli Savunma Bakanlığına ait sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında, şehit olan askerlerimiz Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı ile Piyade Sözleşmeli Erler Yasin Karaca, Çağatay Erenoğlu ve Emre Taşkın'ın fotoğraflarına yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Güler şehit askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı! - Resim : 2

Bakan Güler'in mesajında ise "Kahraman silah arkadaşlarımız 22 Aralık 2023 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadeleri yer aldı.

SONRAKİ HABER