Milli Piyango yılbaşı çekilişi Amorti kazanan numaralar hangileri, nasıl sorgulanır?

2024 yılına yeni umutlarla giren pek çok vatandaş Milli Piyango bileti aldı. Yeni yılın ilk sabahında ise bilet alanlar amorti kazanan numaraları ve bu numaraların nasıl sorgulanacağını araştırmaya başladı.

Milli Piyango yılbaşı çekilişi Amorti kazanan numaralar hangileri, nasıl sorgulanır?

2024 yılı için para kazanma hayali olanlar Milli Piyango biletlerini aldı. Yılbaşı özel çekilişinin yapılması ile beraber bilet alan vatandaşlar da sabahın erken saatlerinde sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırmaya başladı.

2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları duyuruldu. 31 Aralık günü gerçekleşen Milli Piyango yılbaşı çekilişine büyük ikramiyeden sonra en çok merak edilen rakamlar amorti rakamları oldu. Milli Piyango amorti numaraları belli oldu. Bununla beraber, ‘’2024 amorti numaraları nedir, bilete amorti çıkıp çıkmadığını nasıl öğreniriz, amorti neye denir?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

2024 MİLLİ PİYANGO AMORTİ SORGULAMA

Milli Piyango çekilişinin sona ermesiyle birlikte bilet sorgulama ve sıralı tam liste ile ilgili ayrıntılar da merak ediliyor. Milli Piyango amorti numaraları 2024 belli oldu. Amorti çekilişi sonucuna göre çıkan numaralar ‘’2 ve 7'' oldu.

Ayrıca Milli Piyangonun resmi internet sitesi üzerinden bilet sorgulama ekranına girerek bilet numaranızı kutucuğa yazıp 'Bilet sorgula' kutucuğuna tıklayarak biletinize isabet eden ikramiyeyi görüntüleyebilirsiniz.

AMORTİ NEDİR, NE KADAR KAZANDIRIR?

Milli Piyango biletinin son rakamları olan amorti, çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır. Bu çerçevede amorti bilet isabet edenler bilet bedellerini geri alabilir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER