MHP Lideri Devlet Bahçeli "Ekonomide kötü günlerin geride kaldığına inanıyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin haftalık grup toplantısı TBMM'de gerçekleşti. Partinin genel başkanlık görevini yürüten Devlet Bahçeli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli "Ekonomide kötü günlerin geride kaldığına inanıyoruz"

Son dönemlerin söylemleri ve çıkışları ile adından söz ettiren siyasi ismi Devlet Bahçeli partisine gelen ithamlar ve ülke içinde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

"TEYAKKUZDA OLMALIYIZ"

Son günlerde sıkça yaşanan yangınlardan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın 3. dünya savaşı sözlerine, Sinan Ateş suikasti davasından ekonomiye kadar pek çok başlık altında konuşan Bahçeli'nin konuşmasını oturarak yapması dikkat çekti.

Gecikmeli olarak başlayan ve oturarak yapılan konuşmada Bahçeli yaşanan yangınlar ile ilgili sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti ve yaraların en kısa zamanda sarılmasını temenni ettiklerini söyledi.

Dün akşam Bakan Fidan'ın bir televizyon kanalında dile getirdiği 3. dünya savaşı riski var sözleri hakkında da konuşan Bahçeli "Dünya Savaş riski telaffuz ediliyor. Jeopolitik hesaplaşmalar arttı, teyakkuzda olmalıyız" dedi.

EKONOMİ VE SİNAN ATEŞ DAVASI

Devlet Bahçeli konuşmasında ülke gündeminden de bahsetti. İlerleyen dönemlerde ülkeyi çok daha iyi günlerin beklediğini düşündüklerini ifade eden MHP Genel Başkanı "Cari açığı azaltacak, yatırımı teşvik edecek, istihdam ve büyüme artışıyla birlikte bütçe disiplinini sağlayacak, aynı şekilde yapısal reformları başaracak ekonomi programına güveniyoruz ve en kötü günlerin geride kaldığına inanıyoruz" dedi.

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in duruşmaya Bahçeli'nin de katılmasını söylemesine cevap veren Devlet Bahçeli duruşmada sadece avukatlarının olacaklarını ifade etti. MHP'yi bu cinayet ile ilişkilendirenlere hakkını helal etmediğini söyleyen Bahçeli, Cumhur İttifakında bir sorun olmadığını vurguladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER