MHP Lideri Bahçeli'den Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki Partisinin Genel Merkezinde açılan sergiye katıldı.

MHP Lideri Bahçeli'den Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'ne ziyaret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel hazırlanan “Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi”ne katıldı. Sergide, kara kalem çalışmaları ve Türk kültür ve sanat tarihine ait eserler yer aldı.

MHP Lideri Bahçeli'den Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'ne ziyaret

Kara kalem çalışmaları arasında Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Metehan, Yavuz Sultan Selim ve Kürşad gibi Türk liderler, Mimar Sinan, Farabi, İbn-i Sina gibi Türk kültür ve Sanat dünyasının önemli isimleri de sergilendi.

MHP Lideri Bahçeli'den Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'ne ziyaret - Resim : 2

Ayrıca sergide, Türk tarihine ait simgesel değerler taşıyan bozkurt, çift başlı kartal gibi figürler de kara kalem olarak görücüye çıktı. Türk kültür ve sanat tarihine ait nadide ve simgesel eserlerin kara kalem çalışmasıyla sunulduğu sergi büyük beğeni topladı.

BAHÇELİ SANATÇILARLA SOHBET ETTİ

MHP Lideri Bahçeli'den Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'ne ziyaret - Resim : 3

Sergi gezisinde Bahçeli, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve detaylı incelemelerde bulundu. Ardından resim çalışmalarını sergileyen sanatçılarla koyu bir sohbete giren Devlet Bahçeli'nin keyifli anları gözden kaçmadı.

17 ARALIK'A KADAR DEVAM EDECEK

MHP Genel Merkezi'nde açılan serginin 17 Aralık'a kadar devam edeceği açıklandı.

İlerleyen dönemde de sergilerin ve sanat etkinliklerinin devam edeceği merkezde, ziyaretçiler “Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi”ne yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER