MGM duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son verilere göre yeni haftada Ankara'da havanın nasıl olacağı günlük olarak açıklandı.

MGM duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Bu hafta Ankara genelinde genel olarak havanın az bulutlu ve sisli olmasının ardından yeni haftada Ankara genelinde havanın nasıl olacağı Ankaralı vatandaşlar tarafından internet üzerinde araştırılmaya başlandı.

Ankaralı vatandaşlar tarafından bulutlu geçen bir havanın sona ermesinin ardından yeni haftada Ankara'da havanın nasıl olacağı konusunda merak edilenler de araştırılmaya başlandı. Bu çerçevede önümüzdeki haftada günlere göre haftanın günlük olarak nasıl olacağına ilişkin bilgilendirme Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı.

YENİ HAFTADA ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Konu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre günlük olarak verilen hava durumu şu şekildeydi;

MGM duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

26 Şubat Pazartesi = Sisli 2 Derece

27 Şubat Salı = Çok Bulutlu 3 Derece

28 Şubat Çarşamba = Puslu 5 Derece

29 Şubat Perşembe = Puslu 4 Derece

1 Mart Cuma = Az Bulutlu 3 Derece

Konu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde Ankara'da havanın genel olarak sisli olacağı, bunun yanı sıra da Cuma gününe doğru daha güneşli bir havanın hakim olabileceği ifade edilmiş oldu.

SONRAKİ HABER