MGK toplantısı ne zaman, saat kaçta, konuları neler?

İki ayın ardından ilk kez gerçekleştirilecek olan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında önemli konular yer alırken aynı zamanda toplantıya iki isim son kez katılım sağlayacak.

MGK toplantısı ne zaman, saat kaçta, konuları neler?

2 ay sonra yeniden toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) bugün oldukça önemli konuları masaya yatıracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek olan toplantının detayları şimdiden merak konusu oldu.

İki ayın ardından ilk kez gerçekleştirilecek olan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında önemli konular yer alırken aynı zamanda toplantıya iki isim son kez katılım sağlayacak. Peki MGK toplantısı ne zaman, saat kaçta? MGK toplantısında neler konuşulacak?

mgk-toplantisi-ne-zaman-mgk-toplantisi-saat-16011049-5391-amp.jpg

MGK TOPLANTISI SAAT KAÇTA, NEREDE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek olan toplantının detayları milyonlarca kişi tarafından merak konusu olurken aynı zamanda toplantının saat kaçta gerçekleşeceği de merak ediliyor. MGK toplantısının saat kaçta ve nerede olacağı merak edilirken detaylar açıklandı.

MGK toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15:30'da Beştepe'de gerçekleşecek. Aynı zamanda toplantıya Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan son kez katılacak.

640xauto-2.webp

MGK TOPLANTISINDA NELER KONUŞULACAK?

MGK toplantısında hem Türkiye hem de dünya gündeminde yer alan konuların ele alınması beklenirken aktarılan bilgilere göre MGK toplantısında konuşulacak konular şu şekilde yer alıyor;

  • Terörle mücadelede gelinen son durum
  • Sınır içerisinde ve sınır ötesinde yapılan operasyonlar hakkında bilgi
  • Suriye'de yaşanan gelişmeler
  • Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönüşü hakkında gelinen son durum
  • Rusya-Ukrayna savaşındaki son durum
  • Tahıl sevkiyatı konusu
SONRAKİ HABER