Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı!

Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama ile birlikte kuvvetli rüzgar beklendiği ifade edildi.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı!

Hava sıcaklıklarının Kasım ayına da girilmeye başlamasının ardından düşmesi ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il sağanak ve fırtına konusunda uyarılar yapmaya başladı. Günlük olarak 81 il için yayımlanan uyarılarda 15 Kasım'da fırtına beklendiğine yönelik açıklamalara yer verildi.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI!

Konu ile ilgili MGM tarafından yapılan açıklamalarda şu şekilde ifadelere yer verildi; "Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz (Giresun dışında), Doğu Anadolu ile Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

screenshot-29.png

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

screenshot-28.png

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara'nın batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin bu akşam saatlerinde yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

ANKARA 6°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR 3°C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

KAYSERİ 2°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu

KONYA 4°C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

SONRAKİ HABER