Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı üzerine uyarı yaptı! Yağışlar etkili olacak!

Hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de şiddetli yağışların etkili olacağını ifade etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı üzerine uyarı yaptı! Yağışlar etkili olacak!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 Temmuz tarihinde Marmara'nın doğusu başta olmak üzere Batı Karadeniz'de de yerel şiddetli yağışların etkili olacağını ifade etti.

Bunun ile birlikte yağışların gece saatlerinden itibaren etkili olacağını da söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının ise hafta sonunda azalacağını özellikle kuzey ve iç bölgelerinde mevsim normallerinin altına düşeceğini de açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü gece saatlerinden sonra Zonguldak ve Düzce başta olmak üzere Bartın'da yerel olarak şiddetli ve aşırı sabah saatlerinden itibaren ise Bolu ve Karabük başta olmak üzere Kastamonu çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağışların etkili olacağını ifade etti.

Bunun ile birlikte Kastamonu'nun Kuzey ilçelerinde yerel olarak şiddetli, aşırı ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını da öngören Meteoroloji Genel Müdürlüğü pazar günü gece saatlerine kadar aralıklar ile yağışların kendini göstereceğini de söylüyor.

İstanbul ve Yalova'da Pazar günü sabah saatlerine kadar diğer yerlerde ise pazar günü akşam saatlerine kadar aralıklarla sağanak yağış etkili olacak.

SONRAKİ HABER