Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il açıkladı! O bölgelerde yaşayanlar tedbirini alsın!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak havaların bu hafta da etkili olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte bölge bölge hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il açıkladı! O bölgelerde yaşayanlar tedbirini alsın!

Günlük hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak havaların etkili olacağını ifade etti. Bunun ile birlikte özellikle sıcak havaların Marmara ve Ege Bölgesi'nde etkili olacağını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, uyarılarda da bulundu.

111-001.jpg

Ege ve Marmara dışında İç Anadolu Bölgesi'nde de hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini ifade etti. Ayrıca Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceğini de söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana’nın doğu ve Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın kendini göstereceğini de söyledi.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde de sıcaklığın 23 ila 29 derece arasında olacağını ifade etti. Bu hafta hava sıcaklığının Ege ve Marmara başta olmak üzere diğer bölgelerde de artacağını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatleri işaret etti.

Daha fazla gündem haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER