Meteor yağmuru bugün de gökyüzü tutkunlarını büyüleyecek mi?

Dün gece etkili olan meteor yağmuru yoğun ilgi gördü. Birçok vatandaş ise bugün de meteor yağmurunun etkili olup olmayacağını sorguluyor.

Meteor yağmuru bugün de gökyüzü tutkunlarını büyüleyecek mi?

Meteor yağmurunun cumartesiyi pazara bağlayan gece gökyüzünde meydana gelmesinin ardından bu gece tekrardan etkili olup olmayacağı merak söz konusu oldu. Peki ama meteor yağmuru bugün de gökyüzü tutkunlarını büyüleyecek mi? İzlemek isteyen vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

Gökyüzü tutkunları cumartesi pazara bağlayan gece meteor yağmurunu izlemek için adeta şehrin ışıklarından uzak bölgelere akın etti. Bugün ise meteor yağmurunun tekrardan etkili olup olmayacağı merak söz konusu olurken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Meteor yağmurunu izlemek isteyenler rasathanede buluştu

METEOR YAĞMURU ETKİLİ OLACAK

Meteor yağmurunun bu gece de etkili olacağına dair açıklamalar yapıldı. Fakat bu gece etkili olacak olan meteor yağmurunun dün gece saatlerinde etkili olduğu kadar yoğun bir şekilde yaşanmayacağına dair bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Hava tutkunları meteor yağmurunu izlemek için bugün de şehrin ışıklarından uzak olan bölgelere akın edecek. Ayrıca meteor yağmurunun her ilde görülüp görülmediği de merak söz konusu olurken bu konu hakkında da açıklamalar yapıldı.

Meteorolojik hava olayının yurdun dört bir yanında görüldüğüne dair bilgi paylaşımı yapılırken şehrin ışıklarından uzak olan her bölgede meteor yağmurunun gözlemlenebileceği de ifade edildi. Bu açıklamalar ile birlikte astroloji meraklıları ise meteor yağmurunu izlemek için dün gece saatlerinde birçok noktaya akın etti. Bugün ise meteorolojik hava olayının tekrardan gözlemlenebileceğine dair bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER